pri-sprobi-peretinu-adminmezhi-z-krimom-zatrimali-rozshukuvanogo-samooboronivtsya

При спробі перетину адмінмежі з Кримом затримали розшукуваного "самооборонівця"

 • 9209 переглядiв

КИЇВ. 11 червня. УНН. Правоохоронці у вівторок затримали при спробі перетину адмінмежі з окупованим Кримом учасника незаконного збройного формування "Самооборона Крыма", що перебував у розшуку. Про це повідомила прес-служба прокуратури Криму, передає УНН.

"11 червня 2019 року працівниками Головного управління Національної поліції в АР Крим та м. Севастополі та Державної прикордонної служби України на контрольно-пропускному пункті "Каланчак" при спробі перетину адмінмежі з тимчасово окупованою територією півострову Крим був виявлений та затриманий розшукуваний раніше учасник незаконного збройного формування "Самооборона Крыма", - повідомили у ГПУ.

Зазначається, що чоловіку було вручено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 260 КК України (участь у діяльності непередбачених законом збройних формувань). Кримінальна відповідальність за вказаний злочин передбачена у вигляді позбавлення волі від трьох до восьми років.

На даний момент вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляв УНН, на адміністративній межі з тимчасово окупованим Кримом на контрольному пункті "Чонгар" було затримано бойовика з батальйону "Руської православної армії" з позивним "Домовий".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП