prezident-zvilniv-dvokh-ta-priznachiv-chotirokh-novikh-chleniv-nkrekp

Президент звільнив двох та призначив чотирьох нових членів НКРЕКП

 • 12780 переглядiв

КИЇВ. 29 жовтня. УНН. Президент України Володимир Зеленський підписав указ, яким звільнив двох осіб з посади членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг та призначив чотирьох нових членів комісії. Про це йдеться в указах №778/2019-№783/2019 від 29 жовтня, опублікований на офіційному сайті, передає УНН.

Так, президент сьогодні звільнив Олександра Формагея та Євгена Магльованного з посад членів Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

Крім того, відповідно до пункту 31 розділу IV "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг", Зеленський постановив призначити Руслана Кайдаша, Ольгу Бабій, Валерія Тарасюка та Олексія Магду членами Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, до дня призначення члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, обраного за результатами відкритого конкурсного відбору, але не більш як на три місяці.

Нагадаємо, 8 жовтня двоє членів Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг Олександр Формагей та Євгеній Маглеванний подали у відставку.

Українські Національні Новини

Політика