prezident-uaf-zaraz-neprosta-situatsiya-v-krayini-ale-mi-povinni-rozumiti-scho-futbol-dlya-glyadachiv

Президент УАФ: зараз непроста ситуація в країні, але ми повинні розуміти, що футбол для глядачів

 • 16607 переглядiв

КИЇВ. 14 жовтня. УНН. Вчора збірна України здолала вдома збірну Іспанії в матчі 4-го туру Ліги націй. В інтерв'ю телеканалам Футбол 1/2/3 президент УАФ Андрій Павелко поділився враженнями від поєдинку проти "Фурії Рохи", передає УНН.

"Емоції зашкалюють. Ми всі бачимо, неможливе - можливо. Коли коронавірус, травми та інші обставини вибили основних гравців зі збірної, молодь підійшла. Напевно, треба було пройти три таких складних матчі з Францією, Німеччиною, Іспанією, і в підсумку показати результат. Андрій Шевченко і його штаб виконали велику роботу з хлопцями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гол Циганкова приніс Україні перемогу над Іспанією

Я вдячний кожному з них, хто вийшов, гідно відіграв і не осоромив футболку збірної України. Навіть навпаки, дав свято всім нам. А уболівальникам, які прийшли на стадіон на матчі з Німеччиною та Іспанією, я хочу подякувати. Також дякую всім, хто забезпечував безпеку і дотримувався карантинних норм. Це дуже важливо. Зараз непроста ситуація в країні, але ми всі повинні розуміти, що футбол для глядачів. Дуже хочеться, щоб гравці відчували підтримку з трибун", - сказав Павелко.

Перемога дозволила нашій команді порівнятися в турнірній таблиці з Німеччиною. Попереду лише Іспанія, яка випереджає нас і німців на один пункт.

Українські Національні Новини

Спорт