prezident-podav-u-vr-zakonoproekt-pro-spivpratsyu-ukrayini-z-yevropeyskim-politseyskim-ofisom

Президент подав у ВР законопроект про співпрацю України з Європейським поліцейським офісом

 • 10124 переглядiв

КИЇВ. 29 червня. УНН. У парламенті зареєстровано президентський проект закону "Про ратифікацію угоди між Україною та Європейським поліцейським офісом про оперативне та стратегічне співробітництво" (0152). Про це повідомляє офіційний сайт Верховної Ради, передає УНН.

Зазначимо, що проект закону зареєстрований у Раді 26 червня, але текст документу на сайті відсутній. Головним з опрацювання проекту закону визначений парламентський комітет з питань європейської інтеграції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П.Порошенко сподівається на ухвалення у другому читанні необхідних законів для роботи Верховного суду

Також у ВР зареєстрований проект закону за авторством Глави держави "Про денонсацію Європейської Конвенції про насильство та неналежну поведінку з боку глядачів під час проведення спортивних заходів, і зокрема футбольних матчів" (0151), який зараз, згідно інформації сайту ВР, перебуває на розгляді в керівництва парламенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П.Порошенко очікує ухвалення пенсійної реформи найближчим часом

Ще до Ради внесено президентський проект закону "Про ратифікацію Конвенції Ради Європи про комплексний підхід до питань безпеки, охорони та послуг під час футбольних матчів та інших спортивних заходів" (0150). Цей документ також перебуває на розгляді у керівництва парламенту. Тексти цих законопроектів так само досі не оприлюднені на сайті Верховної Ради.

Українські Національні Новини

Політика