pravookhorontsi-tak-i-ne-znayshli-znaryaddya-vbivstva-5-richnogo-kirila-tlyavova

Правоохоронці так і не знайшли знаряддя вбивства 5-річного Кирила Тлявова

 • 24817 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. Правоохоронцям не вдалося знайти знаряддя вбивства 5-річного Кирила Тлявова на Київщині. Про це під час брифінгу заявив директор Державного бюро розслідувань Роман Труба, передає кореспондент УНН.

"Випереджаючи питання, яке цікавить всіх: ми не знайшли зброю, хоча для цього було зроблене все можливе і неможливе. Водолази ретельно дослідили всі водойми, що є в населеному, а також поблизу населених пунктів. Під час цього обстеження знайшли зброю, яку довгий час шукали наші колеги правоохоронці в іншому кримінальному провадженні", - сказав Труба.

Водночас, з його слів, відсутність зброї не впливає на результати розслідування.

Раніше УНН з посиланням на джерела повідомляв, що слідство обґрунтовано вважає, що працівник патрульної поліції Іван Приходько здійснив смертельний постріл, від якого загинув 5-річний Кирило Тлявов.

Нагадаємо, на початку червня стало відомом, що на Київщині дитина отримала поранення голови у наслідок випадкового пострілу.

Згодом з'ясувалося, що двоє поліцейських відпочивали та вживали алкоголь на подвір’ї приватного сектору у Переяславі-Хмельницькому на Київщині. Під час відпочинку чоловіки домовилися постріляти по металевих банках із вогнепальної зброї.

Пізніше виявилося, що куля влучила у 5-річного хлопчика Кирила Тлявова, що був у сусідньому дворі. Дитина згодом померла у лікарні. 5 червня Кирила поховали в його рідному місті. Поліцейські були затримані. 

Як повідомляв УНН, правоохоронці відтворили хронологію вбивства 5-річного Кирила Тлявова. Постріл, який вбив дитину, був здійснений правоохоронцем – куля зрикошетила від каменя.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП