pratsyuvav-na-dviyku-ukrayintsi-otsinili-robotu-uryadu

Працював "на двійку": українці оцінили роботу уряду

 • 14094 переглядiв

КИЇВ. 27 лютого. УНН. Оцінюючи роботу уряду з кінця серпня 2019 року по лютий 2020 року, українці визначили, що Кабмін працював або "дуже погано", або на "двійку". Про це повідомляє УНН із посиланням на дані опитування щодо оцінки діяльності органів влади у лютому 2020 року, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології.

"Оцінюючи роботу уряду Гончарука за період з кінця серпня минулого року по лютий цього року, тільки близько 11% опитаних поставили оцінку "добре" або "відмінно" (4 та 5 за п’ятибальною шкалою). Більшість же респондентів вважає, що уряд Гончарука з моменту призначення працював або "дуже погано" (27%), або ж поставили "двійку" (19%), або дали оцінку "3" (задовільно) – таких 37%", - йдеться у результатах опитування.

Додамо, опитування було проведено КМІС з 21 по 25 лютого 2020 року методом телефонного інтерв’ю на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів. Вибірка репрезентативна для дорослого населення (віком 18 років і старше) України. До вибірки не включаються території, які тимчасово не контролюються владою України - АР Крим, окремі райони Донецької та Луганської областей. В ході опитування проведено 1500 інтерв'ю, похибка вибірки з імовірністю 0,95 не перевищує 3%.

Нагадаємо, за даними дослідження соціологічної служби Центру Разумкова, недовіра до Кабінету міністрів України з вересня 2019 року зросла на 21,5%. Наразі уряду не довіряє 27,7% населення. 

Українські Національні Новини

Політика