pozhezhi-na-luganschini-vstanovlyuyetsya-prichina-zagibeli-4-osib

Пожежі на Луганщині: встановлюється причина загибелі 4 осіб

 • 16213 переглядiв

КИЇВ. 3 жовтня. УНН. Встановлюється причина загибелі 4 осіб, тіла яких виявили під час пожеж на Луганщині. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ДСНС України.

«В ході ліквідації лісових пожеж на території Луганської області виявлено тіла 11 осіб, крім цього травмовано 18 осіб (у тому числі 3 співробітника ДСНС). Причина загибелі 4 осіб встановлюється», - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що авіацією ДСНС протягом 2 жовтня на території Луганської області здійснено 123 скиди (396 тон води). З початку гасіння пожеж 183 скиди (646 тон води).

Також інформація щодо знищення і пошкодження житлових будинків та об'єктів інфраструктури уточнюється місцевими органами влади.

«На території Луганської області продовжується гасіння пожеж, які виникли 30 вересня та 1 жовтня», - зазначається в повідомленні.

Наголошується, що найбільш складна обстановка склалася вздовж лінії розмежування на території Станично-Луганського, Новоайдарського, Сєвєродонецького районів, де до зони ураження потрапило 32 населених пункти.

Нагадаємо, у Луганській області продовжується гасіння 7 основних осередків, з яких 1 осередок локалізовано, орієнтовна площа пройдена вогнем складає понад 20 тис. га.

Українські Національні Новини

Суспільство