pozhezha-u-tabori-viktoriya-prokuratura-ogolosila-novu-pidozru

Пожежа у таборі "Вікторія": прокуратура оголосила нову підозру

 • 9786 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 4 вересня. УНН. У рамках кримінального провадження прокуратура спільно з поліцією повідомили про підозру директору субпідрядної організації, яка за договором виконувала роботи з реконструкції приміщень одеського дитячого оздоровчо-спортивного комплексу "Вікторія". Про це кореспонденту УНН повідомив прокурор Одеської області Олег Жученко .

Так, керівник товариства з обмеженою відповідальністю підозрюється у привласненні частини бюджетних коштів, отриманих від міської ради на виконання робіт, шляхом службового підроблення будівельної документації.

"Директор підприємства безпідставно завищив вартість ремонтно-будівельних робіт за рахунок завищення єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, що відобразив в актах приймання виконаних робіт. Кожен акт підписано та засвідчено печаткою товариства з обмеженою відповідністю, на підставі яких в подальшому директор фірми заволодів бюджетними коштами у сумі понад 400 тис грн", - зазначив Жученко.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України здійснюють слідчі Головного управління Національної поліції в Одеській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд залишив майно табору "Вікторія" під арештом

Нагадаємо, 15 вересня 2017 року в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі спалахнула пожежа. У санаторії перебувало 150 дітей, 42 з них - в охопленому вогнем корпусі. Загинули три дівчинки, вони жили в таборі в одній кімнаті. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП