potribno-znovu-na-pensiyu-avakov-vidreaguvav-na-slova-fokina-pro-vidsutnist-viyni-mizh-ukrayinoyu-ta-rosiyeyu

Потрібно знову на пенсію: Аваков відреагував на слова Фокіна про відсутність війни між Україною та Росією

 • 19888 переглядiв

КИЇВ. 29 вересня. УНН. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що висловлювання експрем'єр-міністра та заступник голови української делегації у Тристоронній контактній групі з урегулювання ситуації на Донбасі Вітольда Фокіна, про те, що між Україною і Росією не йде війна – це слова Путіна, а не представника України та наголосив, що Фокіна потрібно відправити знову на пенсію. Про це Аваков написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"Фокін, на війні, якої, як ви говорите, немає - загинули тисячі наших солдатів і цивільних. Скажіть це сім'ям загиблих від руських градів під Саур-Могилою і Іловайськ!? Мерзотник. "Їх там немає" - це слова Путіна, а не представника України", - написав Аваков.

Аваков наголосив, що слова Фокіна за останні тижні завдають колосального збитку країні і приносять біль і гнів в серця українців.

"Махрового ідіота не можна ховати за старістю. Негайно гнати, як мінімум, знову на пенсію…", - додав Аваков.

Також радник голови МВС Зорян Шкиряк на своїй сторінці у Facebook заявив, що підтримує кожним словом Авакова.

"Увага! Міністр МВС України Арсен Аваков відреагував на чергові ганебні антидержавні провокації Фокіна. Мерзотник! Махровий ідіот. Негайно гнати з ТКГ! Категорично підтримую і підпишусь під кожним словом міністра", - написав Шкиряк.

Окрім того, радник міністра внутрішніх справ України Іван Варченко також відреагував на слова Фокіна.

"Буду геть некоректним: Фокін зі старого маразматика стрімко деградував до мерзотника, зрадника і державного злочинця. Чи усвідомлює він, що чинить злочин? Не сумніваюсь - так, усвідомлює. На що сподівається? Що спишуть на старість, Росія допоможе, що на нього, монументальну персону, рекомендовану видатною онукою, закони не поширюються... На нього чекає гірке розчарування. Поширюється. Як не сьогодні, то завтра. А співучасниками злочину стають ті, хто його висунув і тримає", - наголосив Варченко.

Нагадаємо, експрем'єр-міністр та заступник голови української делегації у Тристоронній контактній групі з урегулювання ситуації на Донбасі Вітольд Фокін заявив, що не бачить жодного підтвердження, що йде війна між Україною та Росією.

Як повідомлялося, у Раді ініціювали постанову про звернення до Зеленського щодо звільнення Фокіна з ТКГ.

Українські Національні Новини

Політика