posolstvo-ukrayini-v-rf-poprosilo-domashnogo-areshtu-dlya-ukrayinskikh-moryakiv

Посольство України в РФ попросило домашнього арешту для українських моряків

 • 11059 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. Посольство України в РФ просить домашнього арешту для захоплених у Керченської протоки українських моряків і готово забезпечити їм проживання в Москві. Про це повідомив адвокат одного із заарештованих Сергій Бадамшін, передає УНН, посилаючись на ТАСС.

"Посольство просить посприяти в передачі суду РФ клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту громадянам України", - сказав адвокат.

У проханні зазначено, що посольство забезпечить обвинувачених проживанням в житловому корпусі посольства України в Москві, а також гарантує їх супровід до слідчих і судових органів.

Як інформував УНН, адвокат Микола Полозов повідомив, що під час цього засідання захист заявила клопотання про долучення як характеризують відомостей копії ноти посольства України в МЗС РФ про надання площ для розміщення військовополонених, в разі обрання судом альтернативної запобіжного заходу. Воно було задоволено.

"Слідчий заявив клопотання про долучення довідок про стан здоров'я та копій постанов апеляційної інстанції про продовження запобіжного заходу - задоволено. Захист заявив клопотання про ознайомлення з представленими слідством документами, а також про ознайомлення військовополонених з матеріалом в обгрунтування клопотання слідства про продовження запобіжного заходу - задоволено", - вказав адвокат.

Як повідомляв УНН, суд закрив засідання по продовженню арешту українським морякам.

Українські Національні Новини

Політика