poroshenko-zaklikav-ukrayintsiv-ne-skupovuvati-sirniki-ta-sil

Порошенко закликав українців не скуповувати сірники та сіль

 • 10810 переглядiв

КИЇВ. 29 листопада. УНН. Президент України Петро Порошенко вкотре коментуючи введення воєнного стану закликав українців "не бігти до крамниць і скупати сірники та сіль". Про це він сказав в інтерв'ю українським телеканалам, передає УНН.

"Не треба бігти до крамниць і скупати сірники та сіль. Ніяких обмежень на зняття депозитів, операцій з обміну валют, поїздок за кордон для українських громадян не буде. Для російських громадян ці обмеження будуть введені. І я думаю, що це цілком виправдано", - зазначив Петро Порошенко.

Як повідомляв УНН, 25 листопада у районі Керченської протоки стався російський збройний напад та захоплення українських військових катерів “Бердянськ”, “Нікополь” та буксира “Яни Капу”, які здійснювали морський перехід з порту Одеса до порту Маріуполь — з Чорного в Азовське море, також були поранені та захоплені у полон члени їхніх екіпажів. У МЗС висловили з приводу цього категоричний протест Російській Федерації, вказавши, що це є черговим актом збройної агресії РФ проти України.

У зв’язку з цим в 10 областях України запроваджено воєнний стан.

Не треба бігти до крамниць і скупати сірники та сіль. Ніяких обмежень на зняття депозитів, операцій з обміну валют, поїздок за кордон для українських громадян не буде. Для російських громадян ці обмеження будуть введені. І я думаю, що це цілком виправдано. pic.twitter.com/D9ohxiiInX

— Петро Порошенко (@poroshenko) 29 листопада 2018 р.

Українські Національні Новини

Політика