poroshenko-vsimnadtsyate-ne-zyavivsya-na-dopit-u-dbr

Порошенко всімнадцяте не з’явився на допит у ДБР

 • 12254 переглядiв

КИЇВ. 7 листопада. УНН. П’ятий президент України Петро Порошенко знову не з’явився до Державного бюро розслідувань на допит у кримінальному провадженні, яке стосується організації незаконного переправлення його через державний кордон. Про це в ефірі одного з українських телеканалів заявила речниця Державного бюро розслідувань Анжеліка Іванова, передає УНН.

"Наразі не відомо причини його не явки. Він був викликаний сьогодні для допиту у кримінальному провадженні, яке стосується ймовірної організації незаконного перетину державного кордону України з використанням завідомо підроблених документів, у тому числі і п’ятим президентом України Петром Порошенком. А також можливо працівниками прикордонної та митної служби", - сказала Іванова.

За її словами, це вже його приблизно 17-та неявка на допит.

Нагадаємо, ДБР розслідує можливі факти організації незаконного переправлення через державний кордон України колишнього Президента України.

Як повідомлялося раніше, суд дозволив ДБР перевірити доходи Порошенка за п’ять років.

Також нагадаємо, що загалом, зі слів директора ДБР Романа Труби, відомство розслідує 11 кримінальних проваджень, у яких фігурує Порошенко.

Українські Національні Новини

Політика