poroshenko-i-volker-obgovorili-prodovzhennya-tisku-na-rf

Порошенко і Волкер обговорили продовження тиску на РФ

 • 10142 переглядiв

КИЇВ. 19 грудня. УНН. Президент України Петро Порошенко і Спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер скоординували підходи щодо продовження міжнародного тиску на Росію. Про це повідомляє УНН з посиланням на Twitter Порошенка.

"Зі Спеціальним представником США по Україні (Куртом Волкером – ред.) скоординували підходи щодо продовження міжнародного тиску на російську сторону, яка має забезпечити чітку повагу до свободи судноплавства, а також негайне і безумовне звільнення захоплених моряків та кораблів України", – йдеться в дописі.

Нагадаємо, вчора, 18 грудня, Спецпредставник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер прибув до України з візитом.

Як повідомляв УНН, за словами Волкера, ЄС може запровадити додаткові санкції проти Росії за її агресію в районі Керченської протоки в найближчі місяці.

Крім того, Спецпредставник Держдепу США заявив, що Штати виділять Україні 125 мільйонів доларів військової допомоги для зміцнення оборони на морі, берегової лінії та повітряної оборони.

Українські Національні Новини

Політика