popri-samoizolyatsiyu-zelenskiy-peredav-klyuchi-vid-novikh-kvartir-postrazhdalim-vid-vibukhu-na-poznyakakh

Попри самоізоляцію: Зеленський передав ключі від нових квартир постраждалим від вибуху на Позняках

 • 18540 переглядiв

КИЇВ. 25 червня. УНН. Президент України Володимир Зеленський, попри "особливий режим роботи", сьогодні особисто передав ключі від нового житла та сертифікати постраждалим від вибуху, що стався 21 червня в одній із багатоповерхівок київського району Позняки, передає кореспондент УНН.

“Чим можемо ми допомагаємо і будемо допомагати... Всі 40 квартир ми видамо упродовж найближчих днів. Зараз перші 12 квартир ми хочемо вам віддати. Перш за все, 12 квартир тим сім’ям, де є діти. Я думаю, це зрозуміло. Окремо віддали квартиру Анастасії, яка втратила всю сім’ю, і Анатолію, який втратив батька”, — сказав глава держави.

Після цього він особисто вручив сертифікати громадянам, що прийшли на зустріч з ним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського в п’ятницю завершується самоізоляція

Він уточнив, що квартири нові, але в них потрібно зробити ремонт.

Нагадаємо, 21 червня у Києві стався вибух у багатоповерхівці, було зруйновано декілька поверхів. Рятувальники виявили тіла п’яти загиблих.

Додамо, що у Президента України Володимира Зеленського у п’ятницю, 26 червня, спливає термін "особливого режиму роботи".

Це пов'язано з виявленням COVID-19 у його дружини Олени. Варто зауважити, що 26 червня спливає 14-й день самоізоляції.

За даними Офісу Президента, очні зустрічі, що передбачали особисте спілкування з Главою держави, на найближчі дні було виключено. Так само виключено участь у масових заходах, скасовано робочі поїздки за межі столиці України. Коло осіб, з якими Президент спілкувався особисто, звужено до охорони та найближчих помічників.

Українські Національні Новини

Політика