ponad-tisyacha-viyskovikh-povitryanikh-sil-okhoronyatimut-ukrayinske-nebo-u-novorichnu-nich

Понад тисяча військових Повітряних сил охоронятимуть українське небо у новорічну ніч

 • 20474 переглядiв

КИЇВ. 31 грудня. УНН. Понад тисяча військовослужбовців Повітряних Сил Збройних Сил України охоронятимуть повітряний простір у новорічну ніч. Про це інформує “АрміяInform”, передає УНН.

Цитата

“Понад тисяча військовослужбовців Повітряних Сил Збройних Сил України безперервно несуть бойове чергування в системі протиповітряної оборони країни. І свята — не виняток. У новорічну ніч повітряний простір над Україною та за її межами моніторитимуть десятки радіолокаційних станцій”, - інформують у відомстві.

Деталі

Зазначається, що у новорічну ніч небо перекриватимуть зенітні ракетні дивізіони С-300, Бук-М1 та чергові ланки Су-27 і МіГ-29.

Додамо

Військові Операції об'єднаних сил привітали українців з прийдешнім Новим 2022 роком. Відео опубліковано на сторінці штабу ООС у Facebook.

"Святкуйте, ми прикриємо!" — саме так у штабі ООС підписали відео-привітання захисників України з прийдешнім Новим роком.

Військові побажали українцям щастя, здоров'я, успіхів, і насамперед — мирного неба над головою.

Тим часом, збройні формування Російської Федерації продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи. Упродовж минулої доби, 30 грудня, з боку російсько-окупаційних військ зафіксовано 3 порушення режиму припинення вогню із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Українські Національні Новини

Суспільство