ponad-70-azs-areshtovanoyi-merezhi-glusco-vidnovili-robotu-pid-novim-brendom

Понад 70 АЗС арештованої мережі Glusco відновили роботу під новим брендом

 • 788817 переглядiв

КИЇВ. 27 квітня. УНН. Управитель арештованої мережі Glusco ТОВ “Нафтогаз Ойл Трейдинг” відновив роботу 71 автозаправної станції під новим брендом U.GO. Про це повідомили у пресслужбі Нацагентства з виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА), передає УНН.

Деталі

Як повідомили в АРМА, за I квартал управитель перерахував до держбюджету перші надходження від управління активом у розмірі 378 тисяч гривень. Разом з тим, в Агентстві зазначили, що ТОВ “Нафтогаз Ойл Трейдинг” минулого місяця довелося вкласти 2,5 млн грн в мережу АЗС.

Цитата

“Витрати управителя на збереження активу за минулий місяць склали 2,5 мільйона гривень. Диспропорція між доходами та витратами на початковому етапі управління спричинена необхідністю значних інвестицій у відновлення роботи АЗС у багатьох регіонах України, в тому числі на деокупованих територіях”, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо

У травні 2022 року уряд прийняв пропозицію АРМА щодо передачі в управління за особливою процедурою низки арештованих активів мережі АЗС Glusco. Йдеться про понад 200 автозаправних комплексів та об’єктів нерухомості, які належать 31 юридичній особі, зокрема "Глуско рітейл" та дочірнім компаніям.

Українські Національні Новини

Економіка