pompeo-vidvidaye-pkhenyan-v-nastupnomu-misyatsi

Помпео відвідає Пхеньян в наступному місяці

 • 8394 переглядiв

КИЇВ. 27 липня. УНН. Держдепартамент США сьогодні повідомив, що держсекретар Майк Помпео в наступному місяці відвідає Пхеньян для обговорення деталей другого саміту лідерів США і КНДР. Про це повідомляє УНН з посиланням на Сіньхуа.

М.Помпео відправиться до Пхеньяну "для подальшої роботи з імплементації зобов'язань, взятих за підсумками американо-північнокорейського саміту в Сінгапурі, в тому числі щодо повної та перевірюваної денуклеаризації КНДР, а також для підготовки другої зустрічі президента Трампа і голови Кім Чен Ина", - відзначається в документі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп розповів про листи від Кім Чен Ина

Як раніше повідомляв УНН, остаточні дата і місце проведення наступного саміту північнокорейського лідера Кім Чен Ина і Президента США Дональда Трампа поки не визначені, проте в "недалекому майбутньому" американський держсекретар Майк Помпео особисто відправиться до Пхеньяну, щоб узгодити "правильні" умови.

Нагадаємо, раніше президент Республіки Корея Мун Чже Ін, цитуючи лідера КНДР після їх спільного саміту, заявив, що Кім Чен Ин хоче швидше провести другий саміт з президентом США Дональдом Трампом, щоб прискорити процес денуклеаризації.

Українські Національні Новини

Новини Світу