polski-prigrdonniki-zatrimali-ukrayintsya-za-kermom-vikradenoyi-tesla

Польські прикодонники затримали українця за кермом викраденої Tesla

 • 17152 переглядiв

КИЇВ. 24 січня. УНН. У міжнародному пункті пропуску "Дорогуськ" польські прикордонники затримали українця за кермом викраденої Tesla. Про це повідомляє Польске Радіо, предає УНН.

"Польські прикордонники у міжнародному пункті пропуску в "Дорогуськ" (Люблінського воєводства – ред.) запобігли вивезенню в Україну автомобіля марки Tesla вартістю приблизно 350 тисяч злотих (майже 82 тис. євро – ред.). З’ясувалося, що автівку викрали", - повідомляє прикордонна служба Польщі.

Речник коменданта Надбужанського відділу Прикордонної служби Даріуш Сєніцький додав, що 41-річний громадянин України хотів виїхати з Польщі прикордонним пунктом пропуску "Дорогуськ-Ягодин". Під час контролю прикордонники виявили, що 5-річне авто із електричним двигуном, приблизною вартістю 350 тис. злотих, було викрадене у Норвегії.

"Водій наполягає, що він не знав, що авто було викрадене. Підстав для його арешту не було, справу будуть далі вивчати", - додав Сєніцький.

Нагадаємо, громадянин України замість дійсного паспорта під час проходження прикордонного контролю показав підроблене угорське посвідчення особи.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП