politsiya-vstanovlyuye-obstavini-avariynoyi-posadki-litaka-an-12-pid-lvovom

Поліція встановлює обставини аварійної посадки літака Ан-12 під Львовом

 • 13510 переглядiв

КИЇВ. 4 жовтня. УНН. Правоохоронці встановлюють обставини аварійної посадки літака Ан-12 на Львівщині. Про це УНН повідомляє з посиланням на відділ комунікації поліції Львівської області.

"На місці аварійної посадки літака працює слідчо-оперативна група та працівники інших підрозділів поліції Львівщини. Правоохоронці встановлюють обставини події, здійснюють охорону місця посадки по периметру та надають необхідну допомогу рятувальникам", - вказали у поліції.

Правоохоронці нагадали, що сьогодні, 4 жовтня, близько 7:10 при заході на посадку зник з радару транспортний літак Ан-12. За двадцять хвилин один з членів екіпажу вийшов на зв'язок та повідомив, що літак здійснив аварійну посадку. О 7:46 Ан-12 був виявлений на відстані 1,5 км від злітно-посадкової смуги Міжнародного аеропорту "Львів" імені Данила Галицького у Пустомитівському районі.

За даними ДСНС, станом на 9:30 на місці аварійної посадки літака підрозділами ДСНС деблоковано вже двох членів екіпажу, їх передано працівникам швидкої медичної допомоги. Розпочато розвантаження вантажу.

При аварійній посадці літака під Львовом троє людей загинули.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП