politsiya-bilya-nbu-pribrala-namet-aktivistiv-stalasya-shtovkhanina

Поліція біля НБУ прибрала намет активістів, сталася штовханина

 • 11231 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. Правоохоронці демонтували встановлений під час акції військовий намет під стінами Національного банку України у столиці, при цьому виникла штовханина. Про це УНН повідомляє з посиланням на відділ комунікації поліції Києва.

Як повідомили у поліції, сьогодні зранку представники громадської організації розпочали акцію під стінами Нацбанку. "При цьому вони встановили військовий намет, який перешкоджав вільному руху пішоходів і зайняв частину дороги", - додали правоохоронці.

"Для відновлення безперешкодного проходу та автомобільного проїзду правоохоронці звернулися до організаторів акції із проханням демонтувати намет. У відповідь учасники заходу розпочали словесну перепалку та відмовилися виконувати вимогу поліцейських. Тож правоохоронці демонтували намет самотужки, при цьому виникла штовханина", - вказали у поліції.

Згодом, як зазначається, представники громадської організації звернулися до поліції із повідомленням про пошкодження намету. Тож на місце події прибула слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

"Зібрані відомості за цим фактом зареєстровані в Печерському управлінні поліції. Проводиться перевірка, за результатами якої буде прийняте відповідне правове рішення", - зазначили у поліції.

Нагадаємо, 13 листопада у Києві поліція посилила заходи безпеки через проведення масових акцій.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП