podannya-na-vilkula-dunayeva-i-kolyesnikova-nadiyshli-do-radi

Подання на Вілкула, Дунаєва і Колєснікова надійшли до Ради

 • 14021 переглядiв

КИЇВ. 18 вересня. УНН. До Верховної Ради надійшли подання від Генерального прокурора про надання згоди парламенту на притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів Олександра Вілкула, Сергія Дунаєва і Дмитра Колєснікова. Про це під час засідання повідомив спікер парламенту Андрій Парубій, передає кореспондент УНН.

“До Верховної Ради надійшли подання від Генерального прокурора України про надання згоди парламенту на притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів Олександра Вілкула, Сергія Дунаєва і Дмитра Колєснікова. Я невідкладно передаю документи на розгляд комітету з питань регламенту”, — повідомив А.Парубій.

Як повідомляв УНН, 18 вересня Генеральний прокурор України Юрій Луценко вніс на розгляд Верховної Ради подання на притягнення до кримінальної відповідальності народних депутатів Олександра Вілкула, Сергія Дунаєва та Дмитра Колєснікова.

Нагадаємо, у травні Генпрокурор уже направляв до Верховної Ради подання про зняття недоторканності з нардепів Дунаєва, Колєснікова і Вілкула. Однак ці подання не були розглянуті комітетом, зокрема через те, що депутати, вказані у них, не ознайомилися з цими документами.

Українські Національні Новини

Політика