pobittya-tantsivnika-baletu-dorofyeyevoyi-prokuratura-napolyagatime-na-areshti-spivrobitnika-udo

Побиття танцівника балету Дорофєєвої: прокуратура наполягатиме на арешті співробітника УДО

 • 18368 переглядiв

КИЇВ. 3 серпня. УНН. Київська міська прокуратура внесла на розгляд до Голосіївського районного суду Києва клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою співробітнику Управління державної охорони України, якого підозрюють у побитті танцівника балету співачки Наді Дорофєєвої. Про це журналісту УНН повідомила речниця Київської міської прокуратури Надія Максимець.

Цитата

«Сьогодні Київська міська прокуратура внесла на розгляд до Голосіївського районного суду Києва клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Розгляд клопотання заплановано на 15:00», - сказала Максимець.

Доповнення

Співробітнику Управління державної охорони України, якого затримали через напад на танцівника балету співачки Наді Дорофєєвої, повідомили про підозру.

1 серпня стало відомо зі сторінки співачки в Instagram, що невідомий чоловік напав і побив танцівника з її балету, в результаті чого потерпілому зробили трепанацію черепа і ввели в медикаментозну кому. Дорофєєва одразу попросила допомоги у розшуці нападника.

В Управлінні державної охорони (УДО) України заявили, що нападником на танцівника балету був діючий військовослужбовець держоргану. Його відсторонили від служби.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП