po-mikolayevu-pid-ranok-vipustili-schonaymenshe-tri-raketi-s-300-ye-poraneniy-ova

По Миколаєву під ранок випустили щонайменше три ракети С-300, є поранений - ОВА

 • 55307 переглядiв

КИЇВ. 19 серпня. УНН. По Миколаєву сьогодні вранці російські окупанти випустили щонайменше три ракети С-300, є поранений. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, пише УНН.

Цитата

"Вночі, 19 серпня, близько 04:00, місто зазнало обстрілів ракетами типу С-300. Три ворожі ракети знову влучили в ЧНУ імені П.Могили, пошкоджено навколишні будинки. Попередньо, одна людина отримали поранення", - зазначив Кім у Telegram.

Деталі

В іншому районі міста, з його слів, пошкоджено підприємство. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Окрім того, за інформацією ОК "Південь", 18 серпня у Миколаєві було вкотре атаковано об’єкти портової інфраструктури. Постраждалих немає.

Що стосується ситуації по районах, то, за словами голови ОВА, вона наступна:

Миколаївський район:

  • Вдень, 18 серпня, о 12:55 зафіксовані ворожі обстріли в селі Галицинове Галицинівської громади. У результаті влучання касетних боєприпасів РСЗВ "Смерч" пошкоджено кілька житлових будинків, зруйновано будівлю пожежної частини та знищено пожежний автомобіль. Три людини отримали поранення.

Баштанський район:

  • Вчора, 18 серпня, орієнтовно о 9:30 та 17:30 були обстріли на території Широківської громади. Також громада зазнала обстрілів з 22:00, 18 серпня, до 04:00, 19 серпня. Влучання були за межами населених пунктів. Постраждалих немає.
  • Під постійним вогнем залишаються населені пункти Березнегуватської громади, що знаходяться на лінії розмежування. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Доповнення

Російські окупанти знову вдарили ракетами по університету імені Петра Могили в Миколаєві.

Українські Національні Новини

Війна