pivdenna-koreya-pidnyala-trivogu-cherez-strimke-poshirennya-novogo-koronavirusu

Південна Корея підняла тривогу через стрімке поширення нового коронавірусу

 • 17924 переглядiв

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Південна Корея підвищила рівень небезпеки до найвищого після спалаху нового коронавірусу та ще двох смертей. Про це повідомляє УНН із посиланням на Reuters.

"Південна Корея підвищила рівень небезпеки через захворювання до найвищого рівня у неділю після спалаху коронавірусу, що спричинило ще дві смерті", - повідомили в ЗМІ.

Зазначається, що через церковні служби виникають нові випадки зараження на коронавірус. Кількість хворих у суботу зросла ще на 169 осіб, і досягла 602.

"Підвищення рівня небезпеки змушує уряд направляти додаткові ресурси до міста Тегу та округу Чонгдо, які у п'ятницю були визначені зонами особливої обережності", - вказано у повідомленні.

Вказано, що це дозволить заборони громадські зібрання і закрити школи. Востаннє такі заходи вводили 11 років тому, під час спалаху грипу H1N1.

"Багато нових випадків у Південній Кореї були пов’язані зі зібранням Церкви Ісуса Сінчонджі в Тегу після того, як минулого тижня 61-річна жінка, відома як "Пацієнт 31", отримала підтвердження вірусу. Останні дані щодо закордонних поїздок жінки відсутні", - зазначили в ЗМІ.

Нагадаємо, послідовники церкви у Південній Кореї, прихожанка якої заразила коронавірусом 144 особи, "відкидають той факт, що можуть хворіти на новий коронавірус".

Як повідомлялося раніше в УНН, у Південній Кореї від нового коронавірусу вже померло чотири людини.

Українські Національні Новини

Суспільство