pislya-zayavi-putina-ukrayinski-politiki-zaklikali-pozbaviti-rf-mistsya-v-radbezi-oon

Після заяви путіна українські політики закликали позбавити рф місця в Радбезі ООН

 • 130972 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. Держава-терорист рф має бути позбавлена місця в Раді безпеки ООН. Про це йдеться у заяві партії «Слуга народу», передає УНН.

Цитата

«Ми звертаємося до світового співтовариства дати належну та дієву оцінку діям російської влади. Оцінку, яка передбачає чітки наслідки: держава-терорист повинна бути позбавлена місця у Раді безпеки ООН. По відношенню до неї повинні бути запроваджені справжні, нищівні санкції», - йдеться у заяві.

У заяві йдеться про заплановані на окупованих територія «референдуми». «Референдуми», що не матимуть навіть найменшої юридичної чи політичної легітимності. В політичній силі вважають, що жодна цивілізована країна не визнає їхні результати та вони не змінять ситуацію на фронті.

«Жодної підтримки на українських територіях ці референдуми не мають - спроби окупаційних адміністрацій організувати хоча б імітацію «вільного волевиявлення» громадян з тріском провалилися: окупанти навіть відкликали кишенькових політтехнологів, які мали б організовувати це опереткове «свято демократії» (…) А головне - вони жодним чином не зупинять контрнаступ ЗСУ та звільнення всіх тимчасово окупованих територій України», - додали у «Слузі народу».

У політичній силі також нагадали, що на окупованих територіях діють сили спротиву, українські партизани, які знищують колаборантів і показують справжнє відношення українців до самої ідеї референдумів.

"Навіть залякати беззбройних громадян і запхати їх до печери «руського міра» окупантам не вдалося. Вони змушені вдаватися до підготовки «онлайн-голосування» або «подомових обходів», щоб мати можливість просто намалювати потрібний результат", - заявили в партии.

У партії попередили «колаборантів і зрадників, гауляйтерів окупованих територій: проведення «референдумів» вас не врятує від долі, на яку ви заслуговуєте. Найкращий сценарій для вас - негайно та добровільно здатися українському правосуддю. Це підвищить ваші шанси зберегти хоча б життя».

Цитата

«Ми звертаємося до кожного громадянина України на тимчасово окупованих територіях - на Херсонщині й на Запоріжжі, на Луганщині і Донеччині. Не беріть участь в дешевих виставах окупантів, не йдіть на «референдуми», не отримуйте бюлетені і російські паспорти. Не втрачайте надії, віри та впевненості. ЗСУ вже на шляху до вас», - йдеться у заяві.
У партії також додали, що всі окуповані території будуть звільнені.

Контекст

У своєму ранковому зверненні російський диктатор володимир путін оголосив про часткову мобілізацію в рф з 21 вересня. Таким чином планується призвати до армії 300 тисяч осіб.

Крім того, путін доручив забезпечити безпеку "референдумів" у Херсонській, Запорізькій, Донецькій і Луганській областях.
Заявив, що це "історичні землі Новоросії", а рішення перейти до складу росії "підтримаємо".

У своєму зверненні путін додав, що росія буде захищати свою цілісність та незалежність усіма доступними засобами аж до застосування ядерної зброї.

Українські Національні Новини

Політика