pidriv-avtomobilya-na-nevidomomu-pristroyi-v-zoni-oos-u-likarni-pomer-20-richniy-matros

Підрив автомобіля ЗСУ на невідомому пристрої на Донбасі: у лікарні помер 20-річний матрос

 • 16736 переглядiв

КИЇВ. 8 вересня. УНН. Вогнеметник вогнеметного взводу роти радіаційного, хімічного, біологічного захисту військової частини А0216 помер у лікарні від чисельних опіків, отриманих під час підриву автомобіля у зоні проведення ООС. Про це УНН повідомляє із посиланням на пресслужбу 35-ї окремої бригади морської піхоти ім. контрадмірала Михайла Остроградського.

"Помер: 7 вересня 2020 року у лікарні внаслідок чисельних опіків, отриманих під час підриву автомобіля на невідомому вибуховому пристрої у зоні проведення ООС у районі н.п. Новгородське Донецької області", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що загиблого звали Руслан Волков. Він був матросом та вогнеметником вогнеметного взводу роти радіаційного, хімічного, біологічного захисту військової частини А0216. Народився 4 січня 2000 року.

Як повідомлялося раніше в УНН, на Донбасі на невідомому пристрої підірвалася автомобільна розливна станція, двоє військових отримали поранення. Пізніше стало відомо про травми та стан поранених на Донбасі українських воїнів.

Українські Національні Новини

Суспільство