pidozryuvanomu-u-rozstrili-eks-podruzhzhya-u-kharkovi-prodovzhili-aresht

Підозрюваному у розстрілі екс-подружжя у Харкові продовжили арешт

 • 7899 переглядiв

КИЇВ. 8 квітня. УНН. Київський районний суд м. Харкова продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для підозрюваного у вбивстві колишнього подружжя у Харкові. Про це УНН повідомив процесуальний керівник у кримінальному провадженні – прокурор відділу прокуратури Харківської області Станіслав Муратов.

Так, сьогодні відбулося чергове засідання у кримінальному провадженні щодо розстрілу колишнього подружжя на Салтівському масиві.

Суд задовольнив клопотання прокуратури та продовжив обвинувачуваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою ще на 60 діб.

Крім того, під час засідання було допитано свідків. Зокрема, сусідів та лікаря, який надавав медичну допомогу потерпілій дівчинці.

Наступне засідання у кримінальному провадженні призначили на 23 травня об 11:00 у Київському районному суді. Планується продовжити допит свідків.

Справу розглядає суд присяжних.

Нагадаємо, трагедія сталася у Харкові у червні 2018 року. Тіла екс-подружжя та їхню поранену 12-річну дитину виявила у квартирі сусідка. За версією слідства, що мотивом вбивства стало боргове зобов'язання потерпілого у 100 тисяч доларів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП