pidozryuvanogo-u-zhorstokomu-vbivstvi-znayomoyi-u-kiyevi-vzyali-pid-aresht

Підозрюваного у жорстокому вбивстві знайомої у Києві взяли під арешт

 • 15122 переглядiв

КИЇВ. 17 серпня. УНН. Затриманому у столиці чоловіку за підозрою у жорстокому вбивстві знайомої обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це УНН повідомили у пресслужбі столичної прокуратури.

"За клопотанням Київської місцевої прокуратури №4 відносно підозрюваного 1981 р.н. Дніпровським районним судом міста Києва застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, строком на 60 діб без права внесення застави", - вказали у відомстві.

За даними поліції Києва, чоловіка затримали після того, як розчленоване тіло жінки у пакетах виявили у каналі на вулиці Ентузіастів місцеві жителі. Працівники поліції встановили, що загиблою є місцева жителька, 1984 року народження. За два дні до жахливої знахідки про її зникнення повідомила мати загиблої. 

Правоохоронці викрили у скоєні вбивства 38-річного киянина. Як з’ясувалося, напередодні жінка разом із підозрюваним прийшла до нього додому. Після спільного розпиття спиртних напоїв між ними виникла сварка, під час якої зловмисник схопив ніж і вдарив жінку в голову. Щоби позбавитися від слідів злочину, він у квартирі розчленував тіло, а потім у пакетах виніс частини тіла в канал, повідомили у поліції.

У помешканні підозрюваного слідчо-оперативна група вилучила ножі, сокиру, ножівку та інші речові докази. 

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Наразі слідчі дії тривають.

Нагадаємо, киянину повідомлено про підозру через спробу зарізати власну дружину.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП