pidozryuvanogo-u-zgvaltuvanni-malolitnoyi-u-kiyevi-vidpravili-pid-aresht

Підозрюваного у зґвалтуванні малолітньої у Києві відправили під арешт

 • 11425 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. Деснянський районний суд Києва у вівторок обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою для підозрюваного у зґвалтуванні малолітньої падчерки. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу поліції Києва.

"Чоловіку оголошено про підозру, суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Міру запобіжного заходу сьогодні, 2 квітня, обрав зловмиснику Деснянський районний суд за клопотанням слідчого районного управління поліції", - повідомили у поліції.

У поліції нагадали, що до них надійшла інформація, що 41-річний чоловік розбещує малолітню доньку співмешканки. Як розповіла мати малолітньої, донька вже кілька разів скаржилася на те, що вітчим домагається її. Тож останнього разу після "інтимної" пропозиції вони викликали додому наряд поліції.

Працівники поліції затримали підозрюваного у порядку ст. 208 КПК України. Крім того, з оселі вилучено відеозаписи, після вивчення яких буде встановлена його причетність до вчинення злочинів сексуального характеру, вказали у поліції.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 152 (Згвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15-ти років.

Наразі з потерпілою працюють співробітники ювенальної превенції та дитячі психологи, а мати надає пояснення слідчим. Також призначено проведення судово-медичних експертиз.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП