pide-poza-konkursom-v-ukrayini-zyavitsya-marka-prisvyachena-gurtu-kalush

Піде поза конкурсом: в Україні з'явиться марка, присвячена гурту Kalush

 • 141110 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. В Укрпошті анонсували появу марки, присвяченої переможцям Євробачення-2022 - гурту Kalush. Про це повідомив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський, передає УНН

Цитата

"Укрпошта випускає марки, згідно рішення Художньої Ради. Але я думаю в мене буде достатньо аргументів як у голови Ради погодити та пришвидшити випуск марки, присвячений нашим переможцям. Так як ми це зробили з Русланою та Джамалою", - написав Смілянський.

Деталі

За його словами, дизайн марки ми безумовно погодимо окремо, бо ми повинні це погодити з Євробаченням. Якщо бажаємо йти в Європу, треба поважати права інтелектуальної власності. Тому поки фото - це приклад одного їз варіантів.

Додамо

Смілянський також нагадав, що в додатку Дія, на нашій сторінці в фейсбуці та на моєму ТГ каналі триває голосування яка марка буде наступною маркою України. Поки є безперечний лідер, але ще є 5 днів для визначення. А Kalush піде поза конкурсом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Help Azovstal right now: Kalush Orchestra звернулись зі сцени “Євробачення-2022”

Нагадаємо

Переможцем міжнародного пісенного конкурсу “Євробачення 2022”, який цьогоріч проходив у італійському Турині, став український гурт Kalush Orchestraз піснею “Stefania”.

Українські Національні Новини

Суспільство