pid-tiskom-gromadskosti-bilya-stantsiyi-metro-virlitsya-stvoryat-suchasniy-reabilitatsiyniy-tsentr-dlya-veteraniv-ato

Під тиском громадськості біля станції метро Вирлиця створять сучасний реабілітаційний центр для ветеранів АТО

 • 22510 переглядiв

КИЇВ. 30 червня. УНН. В середу, 30 червня, представники різних ветеранських організацій зустрілися з представником забудовника об’єкту біля метро "Вирлиця" (Київ), передає УНН.

Деталі

Ветерани дізналися, що забудовник планує зустрітися з громадськістю, і також навідались, аби нагадати забудовнику про обіцянку створити сучасний центр реабілітації на території майбутньої споруди біля метро "Вирлиця": "Попередньо ми погодили із забудовниками, що буде виділено у самій споруді окреме приміщення для модерного реабілітаційного центру для ветеранів та інвалідів АТО. Там буде сучасне обладнання та штат лікарів і психологів. Військові, які захищали Україну від російської навали, зможуть отримати у ребцентрі всю необхідну допомогу, а у зеленій зоні біля озера Вирлиця можна буде організувати рекреаційні заходи: паркову зону та спортивні знаряддя на тренажерному майданчику, де ветерани зможуть проводити вільний час та тренуватись".

Додамо

Представник забудовника запевнив, що проєктувальники отримали завдання додати у проєкт центр реабілітації, відповідні зміни в архітектурний план вже вносяться. До кінця тижня запланована робоча зустріч з доопрацювання проєкту, на яку запросили і ветеранів АТО. Про результати пообіцяли повідомити ЗМІ.

Українські Національні Новини

Суспільство