pid-kinets-robochogo-tizhnya-stolitsyu-zranku-skuvali-zatori

Під кінець робочого тижня столицю зранку скували затори

 • 13233 переглядiв

КИЇВ. 19 червня. УНН. Станом на 8:20 у п'ятницю в Києві помітне значне ускладнення руху транспорту. Про це свідчать дані онлайн-сервісу Google Maps, передає УНН.

Так, у заторах стоїть проспект Перемоги, проспект Валерія Лобановського, Голосіївський проспект – там сталась ДТП, бульвари Лесі Українки та Тараса Шевченка, Велика окружна дорога та Набережне шосе.

Також ускладнено рух на вулицях Михайла Максимовича, Васильківській, Миколи Грінченка, Юрія Іллєнка, Січових Стрільців та Набережно-Хрещатицькій.

На лівому березі Києва у заторах стоїть Броварський проспект, проспекти Соборності та Визволителів, Дарницьке шосе, вулиці Андрія Малишка, Попудренка, Генерала Жмаченка, Братиславська та Миропільська.

Ускладнено рух на Дарницькому, Південному та Русанівському мостах, мостах Патона та Метро, Північним мостом можна проїхати вільно.

Нагадаємо, що у Києві частина вулиць, які розташовані на лівому березі залишилися без світла через загоряння на перехідному пристрої, внаслідок чого відключилася високовольтна кабельна лінія “Русанівська-Б”.

Українські Національні Новини

Київ