pid-kharkovom-traktorist-pidirvavsya-na-rosiyskiy-mini

Під Харковом тракторист підірвався на російській міні

 • 113979 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. У селі Елітне на Харківщині тракторист підірвався на російській міні та дістав поранення. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає УНН.

Цитата

"У селі Елітне отримав поранення тракторист, який підірвався в полі на російській міні. Ще раз наголошую на важливості співпраці із саперами ДСНС та військовими, починаючи агророботи", - написав Синєгубов.

Деталі

Окрім того, рашисти обстрілювали село Циркуни, Малоданилівську ОТГ, смт Коробочкине, смт Печеніги, Золочів, Барвінкове, Балаклію та Первомайський. Пошкоджені будинки, господарчі споруди, склади та гаражі - 7 людей отримали поранення.

"В області тривають бойові дії. На Харківському напрямку ворог зосереджений на обороні, мінує підступи. У районі Ізюму окупанти готують чергові спроби наступу на Слов’янськ та Барвінкове. Але наші військові готові відбити усі атаки", - зазначив Синєгубов.

Доповнення

Через ворожий обстріл ввечері 8 червня у Новобаварському районі Харкова сталися пожежі у кафе, магазині та шкільній бібліотеці. Попередньо, двоє людей загинули, ще четверо зазнали травм.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП