pid-chas-novorichnikh-svyat-dpsu-oformili-blizko-1-mln-osib

Під час новорічних свят ДПСУ оформили близько 1 млн осіб

 • 12329 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Протягом кількох останніх передсвяткових та святкових діб співробітники Держприкордонслужби оформили через державний кордон близько1 мільйон осіб та майже 160 тисяч транспортних засобів. Про це передає прес-служба Державної прикордонної служби України, повідомляє УНН.

"Загалом тільки протягом кількох останніх передсвяткових та святкових діб співробітники Держприкордонслужби оформили через державний кордон близько1 мільйон осіб та майже 160 тисяч транспортних засобів", - йдеться у повідомленні.

У ДПСУ зазначили, що продовжується посилена охорона державного кордону.

"Під час заходів прикордонного контролю у цей період особлива увага приділяється заходам безпеки та громадянам, які є вихідцями з країн міграційного ризику. Здійснюється поглиблена перевірка паспортних документів та протидія спробам переміщення через державний кордон зброї, вибухових і радіоактивних речовин та засобів террору", - додали у відомстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чергах на КПВВ на Донбасі зібралось 40 авто

У минулі вихідні на державному кордоні по всіх ділянках кордону спостерігався динамічний рух осіб та транспортних засобів.

Зазначимо, що посилені заходи безпеки будуть тривати й у наступні вихідні - під час відзначення Різдва в Україні за григоріанським календарем.

Нагадаємо, співробітники Державної прикордонної служби України напередодні Нового року та Різдва, для забезпечення максимально безпечного та комфортного міжнародного руху, посилили заходи з охорони державного кордону.

Українські Національні Новини

Суспільство