petrakov-pro-zhereb-v-lizi-natsiy-neobkhidno-vigravati-tsyu-grupu-1

Тренер збірної Шотландії виразив сподівання на три перемоги над Україною

 • 19125 переглядiв

КИЇВ. 17 грудня. УНН. Головний тренер збірної Шотландії Стів Кларк прокоментував результати жеребкування Ліги націй-2022/2023 за підсумками якого команді доведеться зустрітися із Україною, повідомляє УНН з посиланням на УАФ.

Цитата

Головний тренер збірної Шотландії Стів Кларк після церемонії в Ньйоні висловив свою думку.

"Коли ви берете участь у жеребкуванні з командами приблизно одного рівня, то завжди очікуєте важких суперників. І ось що ми отримали. Це хороше жеребкування. Ігри проти Ірландії завжди будуть цікавими для вболівальників, і, сподіваюся, вони пройдуть із великою кількістю глядачів на обох стадіонах. Україна стала нашим суперником у плей-офф відбору чемпіонату світу. До початку змагань у Лізі націй ми вже будемо добре знати українців, адже зіграємо з ними. Сподіваюся, ми знайдемо спосіб перемогти їх тричі", - сказав наставник.

Примітно, що шотландці також є суперниками України у плей-офф за путівку на ЧС-2022.

Довідка

Шотландія займає 38 місце в рейтингу ФІФА.

"Синьо-жовті" зустрічалися двічі у відбірному циклі Євро-2008. У першій грі, що відбулася в Києві 11 жовтня 2006 року, перемогу з рахунком 2:0 здобула українська команда. А в поєдинку в Глазго, що пройшов 13 жовтня 2007 року, успіх святкували вже суперники — 3:1.

Українські Національні Новини

Спорт