pensiyi-za-kviten-profinansuvali-na-100-minsotspolitiki

Пенсії за квітень профінансували на 100% - Мінсоцполітики

 • 106293 переглядiв

КИЇВ. 28 квітня. УНН. В Україні виплата квітневих пенсій профінансована на 100%. За словами міністрерки соціальної політики Марини Лазебної, на пенсійні виплати за місяць спрямовано 48,5 млрд гривень. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Міністерства соціальної політики.

Деталі

За даними відомства:

● 10,9 млрд гривень спрямовано - на виплату пенсій через Укрпошту;
● 37,6 млрд гривень спрямовано - на виплату пенсій через уповноважені банки.

Уповноважені банки зарахували на рахунки пенсіонерів 100% виплат. За повідомленням Укрпошти? доставлено 87,39% профінансованої суми за квітень. Пенсійний фонд ще до 22 квітня спрямував до банків та Укрпошти 100% коштів, необхідних на виплату пенсій квітня.

Цитата 

"Банки зарахували всі 100% коштів на рахунки пенсіонерів. Звичайно, складніша ситуація з доставкою пенсії за місцем проживання у населених пунктах, де відбуваються воєнні дії, або які оточені ворогом. Це вдається не скрізь. Але працівники Укрпошти, попри небезпеку та складнощі, вже забезпечили доставку більше 87% профінансованих пенсій", - заявила Лазебна.

Нагадаємо 

Пенсійний фонд перерахував Ощадбанку всю суму пенсій для Чернігівської та Луганської областей. За словам Володимира Зеленского, завтра-післязавтра виплата квітневих пенсій буде продовжуватися і в інших областях Східної та Центральної України.

Марина Лазебна, міністр соціальної політики України, повідомила, що середній розмір пенсії українців після індексації становить 4370 грн, а середній розмір пенсій військових пенсіонерів перевищив 8500 грн.

Українські Національні Новини

Економіка