pavelko-golovnim-prioritetom-dlya-uaf-i-uyefa-ye-pitannya-povernennya-vbolivalnikiv-na-tribuni

Павелко: головним пріоритетом для УАФ і УЄФА є питання повернення вболівальників на трибуни

 • 10903 переглядiв

КИЇВ. 18 червня. УНН. Ситуація в українському футболі позитивно вирізняється на фоні інших країн-членів УЄФА. Про це за підсумками першого дня засідання виконкому УЄФА зазначив президент УАФ Андрій Павелко, передає УНН із посиланням на сайт асоціації.

"Після поновлення матчів УПЛ і Кубку України найближчим часом відновляться й поєдинки у Першій лізі. За що я особливо вдячний команді УАФ, яка продовжувала активну роботу й під час карантину", - сказав він.

Павелко нагадав, що вчора вдалося добитися збільшення квоти учасників матчів в Україні до 230-ти, що дозволить акредитувати журналістів.

"Далі головним пріоритетом і для УАФ, і для УЄФА є питання повернення вболівальників на трибуни. Продовжуємо роботу в цьому напрямку. Закликаю всіх наших уболівальників: дотримуйтеся рекомендацій МОЗ, бережіть себе й своїх близьких, адже від цього залежить, як швидко ви зможете знову насолоджуватися улюбленою грою. Усім міцного здоров'я!", - звернувся він до вболівальників та футбольної спільноти України.

Нагадаємо, що 17 червня виконком УЄФА ухвалив низку рішень щодо турнірів за участі збірних та клубів. Їх перелік опублікований на офіційному сайті УАФ.

Як повідомлялося в УНН, Павелко підтримав ініціативу транслювати матчі Першої ліги.

Українські Національні Новини

Спорт