pasazhirskiy-potyag-zastryag-na-dekilka-godin-na-shlyakhu-do-kiyeva

Пасажирський потяг застряг на декілька годин на шляху до Києва

 • 17657 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Пасажирський потяг сполученням Рахів – Київ через аварію затримався в дорозі. Про це повідомили у прес-службі ПАТ "Укрзалізниця", передає УНН

"Наразі затримка поїзда складає близько 5 годин. Згідно з попередньо узгодженим планом на дільниці Товсте – Торське проводилися колійні роботи, які мали закінчитися до того часу, як перегоном прослідує поїзд №358 Рахів – Київ. Але під час робіт одна з машин колійної спецтехніки вийшла з ладу, у зв’язку з чим залізничники не змогли вчасно відкрити перегон для руху поїздів", – пояснили в "Укрзалізниці".

Залізничний перевізник запевнив, що під час вимушеної зупинки у вагонах поїзда було забезпечено всі належні умови для перебування пасажирів.

Одна з пасажирок потяга, журналістка Уляна Бойчук, повідомила на своїй сторінці у Facebook, що потяг застряг посеред поля. 

"Їду потягом з Яремча до Києва. Потяг застряг. Стоїмо в полі вже третю годину. Провідника немає, чому стоїмо – невідомо", – написала вона вночі. 

Зазначимо, що сьогодні в обід Бойчук повідомила, що потяг вже прибув до Києва. 

Нагадаємо, Kyiv Boryspil Express, який курсує маршрутом "Залізничний вокзал "Київ" – аеропорт "Бориспіль" і назад, зламався на другий день після запуску. Як повідомляли очевидці у соцмережах, пасажири поїзда стрибали в сніжні кучугури та бігли, аби встигнути на авіарейси. При цьому, в "Укрзалізниці" запевнили, що всі пасажири "експреса" на Бориспіль встигли на рейси.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП