parubiy-prognozuye-ukhvalennya-viborchogo-kodeksu-i-sche-nizki-zakoniv-11-lipnya

Парубій прогнозує ухвалення Виборчого кодексу і ще низки законів 11 липня

 • 8728 переглядiв

КИЇВ. 8 липня. УНН. Верховна Рада України має ухвалити цього пленарного тижня Виборчий кодекс, а також ще низку важливих законів. Про це заявив спікер Верховної Ради Андрій Парубій під час Погоджувальної ради, передає кореспондент УНН.

"Порадившись з комітетом, я передбачаю, що ми зможемо вийти на прийняття рішення 11 липня в 11 годині… Після прийняття Виборчого кодексу ми маємо ухвалити проект закону про заручників 8205", - зазначив Парубій.

За його словами, у цей день мають бути змобілізовані всі народні депутати, щоб рішення про ухвалення Кодексу про відкриті списки було ухвалено.

При цьому він додав, що нардепи мають встигнути ухвалити закон щодо виконання військового обов'язку та проходження військової служби, закон про військове капеланство, 11 липня також має бути розглянутий закон про повну загальну середню освіту. Крім того, Рада має внести зміни до бюджету України в частині змін статті щодо підтримки вугільної галузі.

"Дуже серйозний і амбітний порядок денний", - резюмував Парубій.

Також, за словами Парубія, у четвер, 11 липня, нардепи мають розглянути кадрові питання - призначення Вадима Пристайка на посаду міністра закордонних справ замість Павла Клімкіна, а також заслухати звіти тимчасових слідчих комісій.

Нагадаємо, у понеділок, 8 липня, у конференц-залі Верховної Ради України о 14.00 відбудеться презентація проекту Виборчого кодексу.

Українські Національні Новини

Політика