parlamentski-vibori-2019-sluga-narodu-lidiruye-v-21-oblasti-y-kiyevi

Парламентські вибори-2019: "Слуга народу" лідирує в 21 області й Києві

 • 15730 переглядiв

КИЇВ. 22 липня. УНН. За попередніми результатами позачергових парламентських виборів, партія "Слуга народу" лідирує в 21 області України й місті Києві. Про це свідчать дані ЦВК, передає УНН.

За попередніми даними Центрвиборчкому, у переважній більшості областей України лідером голосування стала партія Зеленського "Слуга народу". Її підтримали у 21 області України, а також в Києві. Найбільше голосів за неї віддали на Дніпропетровщині – там за президентську політсилу проголосували 56,8% виборців.

Також понад 50% "Слуга народу" здобула на Миколаївщині, Полтавщині, Закарпатті, Кіровоградщині, Сумщині, Черкащині та на Буковині.

"Опозиційна Платформа – За життя" здобула перемогу в Донецькій області, отримавши 42,1% голосів, а також в Луганській області – 47,33%. Політична партія "Голос" отримала перемогу із 23,55% голосів у Львівській області.

Нагадаємо, Центральна виборча комісія станом на 17:45 22 липня опрацювала 76.34% електронних протоколів окружних виборчих комісій по багатомандатному виборчому округу на дострокових виборах до Верховної Ради.

Українські Національні Новини

Політика