palata-predstavnikiv-ssha-pogodilasya-vidilennya-5-7-mlrd-dolariv-na-stinu-na-kordoni-z-meksikoyu

Палата представників США погодилася виділення 5,7 млрд доларів на стіну на кордоні з Мексикою

 • 9009 переглядiв

КИЇВ. 21 грудня. УНН. Палата представників Конгресу США прийняла в четвер проект резолюції про чергове тимчасове продовження роботи федерального уряду до 8 лютого 2019 року, включивши туди витрати в розмірі 5,7 млрд доларів на будівництво стіни на кордоні з Мексикою. Про це повідомляє УНН із посиланням на трансляцію голосування, яка велась на сайті нижньої палати законодавчого органу країни.

Тепер законопроект має надійти на розгляд Сенату Конгресу США, який раніше також прийняв аналогічний законопроект, але без включення туди витрат на стіну. Якщо висунута Палатою представників версія ініціативи пройде в Сенаті, вона буде спрямована на підпис президенту США Дональда Трампа. Однак, як заявив раніше лідер демократів у Сенаті Конгресу США Чак Шумер, у демократів достатньо голосів, щоб заблокувати в Сенаті будь-яку резолюцію, що передбачає фінансування стіни.

На даний момент американські законодавці так і не прийняли бюджет на 2019 фінансовий рік, який в США почався вже 1 жовтня.

Як повідомляв УНН, Президент США Дональд Трамп підтримав у вівторок відразу два імміграційних законопроекти, які були внесені раніше до Палати представників американського Конгресу.

Українські Національні Новини

Політика