p-poroshenko-nadannya-bezvizu-ukrayini-ye-vazhlivim-elementom-dlya-povernennya-krimu-ta-donbasu

П.Порошенко: надання"безвізу" Україні є важливим елементом для повернення Криму та Донбасу

 • 8296 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Президент України Петро Порошенко заявив, що в цьому році Угода про асоціацію та "безвіз" мають бути запровадженні, бо вони важливі для мирного повернення Донбасу та Криму. Про це він заявив на щорічній зустрічі з послами іноземних країн, акредитованих в Україні, передає УНН з посиланням на Twitter П.Порошенка.

"У 2017 Угода про асоціацію та безвізовий режим мають стати юридично доконаним фактом – важливий елемент мирного повернення Донбасу та Криму", - сказав він.

Як повідомляв УНН, 16 січня Президент України Петро Порошенко під час телефонної розмови з федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель та президентом Франції Франсуа Олландом дійшли згоди щодо необхідності продовження роботи з підготовки дорожньої карти імплементації Мінських домовленостей.

Крім того, Президент України Петро Порошенко, канцлер ФРН Ангела Меркель та президент Франції Франсуа Олланд висловили впевненість у завершенні найближчим часом процесу ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та запровадженні безвізового режиму для громадян України.

Українські Національні Новини

Політика