organizatoru-teraktu-u-khersonskiy-oblasti-dali-15-rokiv-tyurmi

Організатору теракту у Херсонській області дали 15 років тюрми

 • 12227 переглядiв

КИЇВ. 10 грудня. УНН. До п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією всього належного майна уродженця Одеської області засудили за організацію терористичного акту в Новоолексіївці Херсонської області. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-центр Служби безпеки України.

"Під час досудового розслідування встановлено, що уродженець Одещини, перебуваючи в складі організованої групи, причетний до здійснення теракту на території Генічеського району. Під час вибуху, що стався у квітні 2016 року в Новоолексіївці, одна людина загинула, шість – отримали поранення", – йдеться в повідомленні.

У травні 2016-го СБУ затримала одного з учасників організованого банди – організатора теракту.

"Херсонський апеляційний суд визнав затриманого винним в скоєнні злочину за ч. 3 ст. 258, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Початок строку відбування покарання обчислюватиметься з дня затримання зловмисника у 2016 році", – зазначили у спецслужбі.

Нагадаємо, вибух автомобіля у Новоолексіївці Херсонської області пролунав 14 квітня 2016 року і був кваліфікований як терористичний акт.

Як повідомляв УНН, 22 лютого 2015 року біля Палацу спорту в Харкові під час ходи з нагоди річниці перемоги Революції гідності стався теракт. Внаслідок вибуху загинули чотири людини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП