oos-za-dobu-tri-vorozhikh-obstrili-troye-zagiblikh-cherez-pidriv-na-vibukhivtsi

ООС: за добу три ворожих обстріли, троє загиблих через підрив на вибухівці

 • 12177 переглядiв

КИЇВ. 15 лютого. УНН. На Донбасі впродовж минулої доби, 14 лютого, зафіксовано три ворожих порушення режиму припинення вогню, троє українських військовослужбовців на смерть підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. Про це йдеться у ранковому зведенні пресцентру ООС, передає УНН.

"Протягом минулої доби, 14 лютого, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано три порушення режиму припинення вогню", - йдеться у повідомленні.

Також за минулу добу є втрати в лавах українських військовослужбовців.

"Неподалік населеного пункту Новолуганське, під час переміщення на позиції, внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої загинули троє військовослужбовців зі складу Об'єднаних сил", - повідомили у штабі.

Деталі

За даними пресцентру ООС, 14 лютого у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", поблизу населеного пункту Водяне, що на Приазов’ї, російсько-окупаційні війська вели вогонь по українських позиціях зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" 14 лютого, як вказано, біля Новоолександрівки, збройні формування Російської Федерації відкривали вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

"На обстріли зі сторони противника наші воїни давали адекватну відповідь", - додали у штабі.

На місці підриву українських військових на вибухівці працює керівний склад військової частини та робоча група військової служби правопорядку. Обставини з’ясовуються.

Від початку поточної доби, 15 лютого, обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил контрольована українськими воїнами, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Реакція української сторони

Про факти порушення режиму припинення вогню через Українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Нагадаємо, ДБР почало розслідування загибелі трьох військових на Донбасі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП