oos-z-pochatku-dobi-boyoviki-trichi-porushili-rezhim-tishi-2

ООС: з початку доби бойовики тричі порушили "режим тиші"

 • 12222 переглядiв

КИЇВ. 2 червня. УНН. З початку поточної доби на Донбасі зафіксовано три ворожих обстріли. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"Від початку поточної доби, 2 червня, за наявною інформацією, російсько-окупаційні війська тричі порушили "режим тиші" на лінії бойового зіткнення", - сказав Гуцуляк.

За його словами, вночі, після 2:35, ворог застосував неподалік Майорська гранатомети та стрілецьку зброю з напрямку від шахти 6-7 окупованої Горлівки.

"Після 8:55 розриви трьох ворожих мін калібру 82-мм зафіксували наші захисники Павлополя. Ворог супроводжував мінометний обстріл з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів", - розповів Гуцуляк.

Також Гуцуляк повідомив, що з 10:45 від окупованого населеного пункту Калинове противник застосував стрілецьку зброю по нашим оборонцям Новозванівки.

"Впевнившись у відсутності цивільного населення, наші воїни з легкого піхотного озброєння припиняли ворожу збройну активність. Бойових втрат від початку доби серед наших захисників немає. Втрати окупантів уточнюються", - сказав Гуцуляк.

Нагадаємо, минулої доби збройні формування Російської Федерації 3 рази порушили режим припинення вогню та обстріляли наші позиції з гранатометів різних систем і застосували безпілотний літальний апарат.

Українські Національні Новини

Політика