oos-z-pochatku-dobi-boyoviki-3-razi-porushili-rezhim-tishi

ООС: з початку доби бойовики 3 рази порушили "режим тиші"

 • 11993 переглядiв

КИЇВ. 24 червня. УНН. З початку поточної доби на Донбасі зафіксовано три ворожих обстріли поблизу Широкиного, Старогнатівки та в районы Хутора Вільного. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України капітан Михайло Шаравара, передає УНН.

"Від початку поточної доби, станом на 12:00, збройні формування Російської Федерації вже тричі порушили режим припинення вогню", - сказав Шаравара.

Так, на Донецькому напрямку, одразу після опівночі, з мінометів калібру 82-мм, станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів противник вів вогонь по оборонних укріпленнях наших захисників на підступах до Широкиного.

У цей же час, зі станкових протитанкових та підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї ворог вів обстріл поблизу Старогнатівки.

Крім того, на Луганському напрямку, зі станкових та ручних протитанкових гранатометів, кулеметів великого калібру і стрілецької зброї окупаційні війська вели вогонь по наших опорних пунктах в районі Хутора Вільний.

"За наявною інформацією, бойових втрат серед українських захисників за поточну добу немає", - сказав Шаравара.

Нагадаємо, 23 червня збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню.

Українські Національні Новини

Політика