oos-z-pochatku-dobi-boyoviki-3-razi-obstrilyali-ukrayinski-pozitsiyi-ye-zagibliy-i-poraneni

ООС: з початку доби бойовики 3 рази обстріляли українські позиції, є загиблий і поранені

 • 17355 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. З початку поточної доби на Донбасі зафіксовано три ворожих обстріли поблизу Кримського, Богданівки та Старогнатівки, внаслідок яких один український захисник загинув, двох поранено та ще четверо зазнали бойових травмувань. Про це повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України полковник Максим Праута, передає УНН.

"Станом на 12:30 сьогодні обліковано 3 прицільних ворожих обстріли наших оборонних позицій. На Луганському напрямку вночі окупанти випустили 3 міни 120-го калібру по опорних пунктах підрозділів Об’єднаних сил поблизу Кримського", - сказав Праута.

За його словами, на Донецькому напрямку з настанням нової доби противник відкрив вогонь зі стрілецької зброї неподалік Богданівки.

"А вранці з ручних протитанкових і підствольних гранатометів, а також стрілецької зброї ворог обстріляв наші позиції в районі Старогнатівки. На превеликий жаль, внаслідок підступних, злочинних дій російсько-окупаційних військ упродовж поточної доби загинув один військовослужбовець Збройних Сил України", - розповів Праута.

Праута зазначив, що також двоє українських військових поранені, ще четверо зазнали бойових травмувань.

"Усі вони на даний час евакуйовані до медичних закладів для надання необхідної допомоги", - додав він.

Нагадаємо, бойовики обстріляли житловий сектор у Красногорівці.

Українські Національні Новини

Політика