oos-boyoviki-shist-raziv-vidkrivali-vogon-odin-viyskoviy-zvginuv

ООС: бойовики шість разів відкривали вогонь, один військовий загинув

 • 11666 переглядiв

КИЇВ. 11 січня. УНН. Упродовж поточної доби в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню, повідомляє УНН із посиланням на пресцентр штабу ООС.

"Протягом поточної доби, 11 січня, у районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано шість порушень режиму припинення вогню", - повідомили у пресцентрі.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік населеного пункту Павлопіль російсько-окупаційні війська відкривали вогонь зі станкового протитанкового гранатомета, а в передмісті Авдіївки – з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї.

Поблизу Пісків противник вів вогонь з великокаліберного кулемета, стрілецької та снайперської зброї.

Як наголосили у пресцентрі, внаслідок ворожих обстрілів загинув один військовослужбовець Збройних Сил України. Командування об'єднаних сил висловлює глибокі співчуття близьким та рідним загиблого воїна. На обстріли противника українські воїни відкривали вогонь у відповідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики зірвали ремонт на водогоні "Горлівка – Торецьк"

Також, неподалік Красногорівки українські захисники виявили проліт ворожого безпілотника типу "квадрокоптер" з перетином лінії розмежування. БпЛА було знешкоджено.

Крім того, у районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Сьогодні сапери ДСНС розмінували майже 2 гектари території та передали на знищення 10 вибухонебезпечних предметів.

"Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами", - зазначили в штабі ООС.

Нагадаємо, 10 січня в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано два порушення режиму припинення вогню.

Українські Національні Новини

Політика