olimpiada-2020-tokiyski-politseyski-sposterigatimut-za-zmagannyami-z-aerostata

Олімпіада-2020: токійські поліцейські спостерігатимуть за змаганнями з аеростата

 • 16895 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. Токійська поліція використовуватиме аеростат, оснащений камерою спостереження, для посилення заходів безпеки перед майбутніми Олімпійськими іграми. Про це пише УНН з посиланням на NHK.

Деталі

Аеростат для спостереження буде перебувати на висоті близько 100 метрів над районами навколо Токійської затоки, де розташовано багато місць проведення змагань.

Аеростат досягає в ширину приблизно 6 метрів і, за словами поліції, встановлена ​​на ньому камера високої функціональності дозволяє швидко виявити підозрілі пересування людей на землі.

Зображення будуть передаватися в штаб токійській поліції. Вони будуть також використовуватися для отримання інформації про потоках транспорту під час Ігор.

Нагадаємо

Олімпійські ігри в Токіо, відкладені на рік через спалах вірусу, починаються 23 липня. 

Імператор Японії Нарухіто висловив стурбованість у зв'язку з тим, що майбутні літні Олімпійські ігри в Токіо приведуть до зростання кількості заражень коронавірусом.

19 червня стало відомо, що влада Токіо вирішила повністю відмовитися від організації масових переглядів змагань в рамках літніх Олімпійських Ігор на громадських просторах міста з метою запобігання поширенню коронавірусу.

20 березня організатори остаточно вирішили проводити Олімпіаду без іноземних уболівальників.

Очікується, що місцеві глядачі на змагання все-таки будуть допущені з певними застереженнями: кількість глядачів на стадіонах буде обмежено, вони будуть зобов'язані носити маски. Скандувати і голосно кричати на трибунах буде заборонено. У той же час влада допускає відмову від допуску глядачів в разі чергового погіршення епідеміологічної ситуації в країні.

Японська влада планує ще сильніше посилити обмеження під час Олімпійських ігор, пов'язані з протидією коронавірусу, для того, щоб домогтися розуміння з боку японської громадськості.

Українські Національні Новини

Новини Світу