okupanti-znovu-atakuvali-khersonschinu-ye-zagibliy-ta-poraneni

Окупанти знову атакували Херсонщину: є загиблий та поранені

 • 752701 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Російські окупанти сьогодні знову атакували Херсонщину. Через ворожі удари є загиблий та поранені мирні жителі. Про це повідомляють у Херсонській ОВА у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Поблизу села Томарине Бериславського району росіяни обстріляли тракториста. 33-річного постраждалого доставили до найближчого медзакладу військові. Однак лікарі не змогли нічого зробити, лише констатували смерть. Поранення, отримані через російський обстріл, виявилися надто тяжкими", - повідомили в ОВА.

Деталі

Також вказано, що ворог знову атакував село Козацьке Каховського району. "Двоє осіб дістали поранення, нині медики надають їм необхідну допомогу", - зазначили в ОВА.

Окрім того, сьогодні у Херсоні уламок ворожого снаряду травмував працівницю одного з підприємств. "48-річна жінка була на робочому місці, коли почався артобстріл. Почувши вибухи, вона хотіла вибігти з будівлі, щоб спуститися у підвал, але не встигла - дістала поранення ноги. Постраждалу шпиталізували", - повідомили в ОВА.

Керівник підприємства показав численні сліди від уламків боєприпасів на стінах та дверях.

Доповнення

Російські військові 2 березня 65 разів обстріляли Херсонську область, відомо про одного загиблого та 17 поранених людей.

Українські Національні Новини

Війна